Együtt az egészséges életért Európában

Az EIT Health a kategóriájában legjobb egészségügyi innovátorok hálózata, amelyet az EU támogat. Az innováció előmozdításával megoldásokat kínálunk arra, hogy az európai polgárok hosszabb és egészségesebb életet élhessenek. A megfelelő embereket és a megfelelő témákat összekapcsoljuk az európai határokon át, hogy az innováció a kutatás, az oktatás és az üzleti élet háromszögében valósulhasson meg – mindezt a társadalom érdekében.

Megkönnyítjük…

Az EIT Health támogatásával megkönnyítjük az innovációt az európai polgárok egészségének javítása érdekében. Az innovációs projektekben, workshopokon és startup programok során ösztönözzük az együttműködést – és támogatjuk az innovátorokat anyagi finanszírozással, szakértelemmel és piacra jutással, hogy az áttörő ötleteket gyorsan megvalósíthassuk.

Együttműködünk…

Európai határokon átnyúlóan működünk együtt, és egy asztalhoz ültetjük az érdekelt feleket. Szoros kapcsolatokat építünk ki az üzleti szféra, a kutatás és az oktatás között. Az innovátorokat összekapcsoljuk a befektetőkkel és az állami szférával. Ez lehetővé teszi számunkra a meglévő akadályok lebontását, a vállalkozói szellem fellendítését és az erősebb egészségügyi ökoszisztéma kiépítését Európában.

Alkotunk…

Az EIT Health hálózata a kategóriájában a legjobb egészségügyi innovátorokból áll, akik dobozon kívüli megoldásokat hoznak létre. Értelmes új termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk, és úttörő ötleteket támogatunk. Ezek az erőfeszítések segítenek új vállalkozások és munkahelyek létrehozásában – miközben mindig a polgárok egészségét helyezik előtérbe és középpontba.

Oktatunk…

Javítani akarjuk az egészségügyi oktatást, népszerűsítjük az egészséges életmódot, és segítjük az egészségügyi szakemberek növekedését. Ennek érdekében meglátásokat osztunk meg és ismereteket terjesztünk. Mivel úgy gondoljuk, hogy eredményeink és erőfeszítéseink sokak javát szolgálhatják, megosztjuk őket a polgárok bevonásával kapcsolatos tevékenységek, workshopok és készségfejlesztő programok révén.