Jelenleg elérhető programok

Európai egészségipari pályázatok 2023

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) egészségügyi innovációt népszerűsítő közössége (EIT Health) meghirdette a 2023-as évre szóló pályázati lehetőségeit.

Az pályázatok teljes és részletes leírása eredeti nyelven ide kattintva érhető el.

DiGinnovation

Kíváncsi vagy miként kaphatsz visszatérítést digitális egészségügyi alkalmazásod után Európában? Akkor az EIT Health DiGinnovation Programja neked szól! A program célja, hogy megkönnyítse a visszatérítést és felgyorsítsa a digitális egészségügyi alkalmazások elterjedését az egészségügyi szakemberek és a betegek körében. A program induló vállalkozásokat köt össze exkluzív partnerekkel az EIT Health hálózatából és azon kívül. Feltétel, hogy CE-jelöléssel ellátott digitális egészségügyi alkalmazással rendelkezzen. A nemzetközi konzorcium megalakítása után az induló vállalkozások személyre szabott támogatást és egyedülálló lehetőséget kapnak projektjeik finanszírozására.

Jelentkezési határidő: 2023. március 1.

Bővebb információ és jelentkezés: https://eithealth.eu/programmes/diginnovation/

MedTech Bootcamp

Orvostechnikai vagy digitális egészségügyi startupod korai szakaszában Te is elgondolkodtál azon, hogy vajon jó e a koncepció? Hogy vállalkozásod az európai piacon megállná-e a helyét? Miként indulhatsz el a nemzetközi piacon? Ha ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresed a választ, akkor ajánljuk figyelmedbe a MedTech Bootcampet, mely egy hathetes online program, ahol szakértők és mentorok segítenek megérteni és finomítani projektjeid, üzleti és pénzügyi terved. Segítenek megvizsgálni az elérni kívánt piacot és a versenytársakat, valamint abban is segítenek, hogy megismerd az orvostechnikai eszközökre vonatkozó előírásokat természetesen a saját projektedre vonatkozóan. A program teljes időtartama alatt kapott intenzív képzéssel tökéletesítheted a befektetői pozíciódat.

Jelentkezési határidő: Március 20.

Bővebb információ, jelentkezés: https://eithealth.eu/programmes/medtech-bootcamp/

Patient Innovation Bootcamp

Ki más ítélhetne meg jobban egy egészségügyi termékinnovációt, mint maga a beteg és/vagy gondozója? A Patient Innovation Bootcamp a mentorálás, valamint a helyszíni és online képzés egyedülálló kombinációjával támogatja az olyan innovatív megoldások fejlesztését és bevezetését, amelyeket az egészségügyi állapotok által közvetlenül érintett emberek hoztak létre. A cél az, hogy segítsék a jelentkezőket abban, hogy megoldásaikat az ötlettől a prototípuson át a piacképes innovációig vihessék. A Patient Innovation Bootcamp lisszaboni mentorálásból és képzésből, barcelonai orvosi és technológiai validálásból, koppenhágai megvalósításból és terjesztésből, valamint online üzleti terv készítési képzésből áll. A kiválasztott induló vállalkozások utazási- és szállásköltségeit a program támogatja.

 

Jelentkezési határidő: első kör 2023. május 31.

Bővebb információ, jelentkezés: https://eithealth.eu/programmes/patient-innovation-bootcamp/

Women Entrepreneurship Bootcamp

A Women Entrepreneurship Bootcamp a korai szakaszban járó, nők által vezetett vagy közösen vezetett egészségügyi induló vállalkozásokat páratlan mentorhálózathoz kapcsolja a gyors növekedés előmozdítása és támogatása érdekében. Segítenek kihasználni a vezetői csapat sokszínűségét, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el az induláshoz. Ez a program abban is segít, hogy megtalálja azokat a referenciapontokat, amelyekre szüksége van ambícióinak sikeres keretezéséhez és értékajánlatának érvényesítéséhez.

Az öthetes online program intenzív üzleti és termékképzési, mentorálási és kapcsolatépítési lehetőségeket biztosít.

 

Jelentkezési határidő: 2023. március 20.

Bővebb információ, jelentkezés: https://eithealth.eu/programmes/women-entrepreneurship-bootcamp/

Regulatory Pathways to Market Bootcamp

Szeretné digitális egészségügyi és orvostechnikai eszközökkel kapcsolatos ötleteit európai piacra vinni? A Regulatory Pathways to Market Bootcamp támogatja a korai szakaszban járó vállalkozásokat, hogy megkönnyítse piacra lépésüket. Ebben a 10 hetes online programban megismerheti az európai egészségügyi rendszer szigorúan szabályozott útját, és azonosíthatja a költségtérítés lehetséges módjait. Iparági szakértők támogatásával megtervezheti induló vállalkozása számára a piacra lépési utat.

Készen áll arra, hogy innovációját piacra vigye?

 

Jelentkezési határidő: 2023. május 31.

Bővebb információ, jelentkezés: https://eithealth.eu/programmes/regulatory-pathways-bootcamp/

EIT Health InnoStars Expert Pool

Az EIT Health InnoStars szakértőket keres különböző területekre, akikkel 2027. végéig folyamatosan köti a szerződéseket.

Mik pontosan a részletek?

A pályázatra 2027 végéig folyamatosan lehet jelentkezni. Ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, kérjük, tekintse meg a jelentkezés részleteit a lenti linken.

A jelentkezéseket a szükséges mellékletekkel az alábbi e-mail címre kérjük elküldeni: innostars.procurement@eithealth.eu

Dokumentumok: https://eithealth.eu/opportunity/call-for-expression-of-interest-eit-health-innostars-expert-pool/