– – – ENGLISH BELOW – – –

Értékelje velünk egészségügyi technológiájának árstratégiáját!

A részleteket és a regisztrációs linket, valamint a promóciós anyagot alább találja. A regisztráció határideje szeptember 21.

Cím: A korai fázisú egészségügyi technológiai értékelés alapelvei (webinar)

Rövid leírás: A webes szeminárium feltárja, miért van szükség a korai fázisú technológiai értékelésre a fejlesztők és a befektetők számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak az orvostechnikai eszközök és a digitális egészségügyi technológiák fejlesztésére irányuló beruházásokról, és áttekintést nyújtanak az ilyen értékelés során alkalmazott módszerekről.

https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200209973&

Cím: A korai fázisú egészségügyi technológiai értékelés elmélete és gyakorlata

Rövid leírás: A korai fázisú technológiai értékelés elengedhetetlen az árképzési feltételezések és üzleti modellek érvényesítéséhez, mielőtt jelentős beruházásokat eszközölnének az orvostechnikai eszközök és a digitális egészségügyi technológiák fejlesztésében. Az ilyen értékeléshez azonban speciális ismeretekre van szükség az egészséggazdaságtanban, a piackutatásban és a kapcsolódó tudományokban. A 3 napos rövid tanfolyam – amellett, hogy betekintést nyújt a legfontosabb elméletekbe – esettanulmányokat vezet be a résztvevők számára, hogy fejlesszenek ki technológiai értékelési eszközöket, és alkalmazzák őket a stratégiai árképzésre, a jelzések kiválasztására és a go-no go döntésekre.

https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200210572&


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Assess your pricing strategy for your health technology with us!

Please find details and registration link below and promotion materials attached. Registration deadline is September 21.

Title: Principles of early phase health technology assessment (webinar)

Short description: the webinar will explore the rationale why early phase technology assessment is necessary for developers and investors to make informed decisions about investment to the development of medical devices and digital health technologies, and provide an overview on the methods used in such assessment.

https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200209973&

Title: Theory and practice of early phase health technology assessment

Short description: Early phase technology assessment is essential to validate pricing assumptions and business models prior to making significant investment to the development of medical devices and digital health technologies. However, such assessment requires special skills in health economics, market research and related sciences. The 3-day short course – in addition to providing insights to key theories – will introduce case studies for participants to develop technology assessment tools and apply them for strategic pricing, indication selection and go-no go decisions.

https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200210572&