A NŐK ÉS A KARRIERPARA

7+1 kérdés, amire minden nőnek tudnia kell a választ a sikeres pályafutása érdekében

Mennyiben más a női karrier-út, mint a férfiaké? Hogyan viselkedjen a szebbik nem azért, hogy ne kislányként, hanem érett, felnőtt nőként kezeljék  a munkahelyén vagy a vállalkozásában? Úgy érzed neked is gondot jelent a női karrier meg- és átélése? Akkor tarts velünk október 13-án, 15:00 órától a Café Paulusban, ahol Joó Zsuzsanna „A nők és a karrierpara” című könyve alapján kivesézzük a témát, sőt Te is kérdezhetsz, véleményt alkothatsz a témában.

Milyen témaköröket dolgoz fel a könyv? Mikről is lesz szó ezen a csütörtöki délutánon?

  • Hogyan találd meg az ideális munkát?
  • Miért fontos az egy életen át tartó tanulás?
  • Milyen a profi álláskeresés?
  • Mitől speciális a női karrier-ív?
  • Hogyan hat az életkorod a karrieredre?
  • Mi az értéked? Mi az árad?
  • Mi szól a női vállalkozás mellett?
    +1 kérdés: Hogyan tovább?

Helyszín: Café Paulus [Pécs, Ifjúság útja 4, 7624]

Időpont: 2022. október 13. 15:00 óra

A panelben Joó Zsuzsanna mellett köszönthetjük még Dintsér Andreát, a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) Női Vezetői Klub vezetőjét, és a klub néhány tagját is, akik szintén több fronton kell, hogy helyt álljanak az életben.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ:

Hozzájárulok, hogy a PTE Transzdiszciplináris Kutatások Intézete (továbbiakban ITD) és a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (továbbiakban MVÜK) nyilvántartsa és kezelje az adataimat abból a célból, hogy a jövőbeni lehetőségekről (rendezvények, támogatási programok, kurzusok) értesíthessen.
Hozzájárulok, hogy a rendezvényen rólam fénykép (online beszélgetés esetében screenshot) és filmfelvétel készüljön, továbbá hozzájárulok, hogy az ITD és az MVÜK felhasználja a rólam készült fényképet és egyéb felvételt a beszámolási, elszámolási kötelezettsége teljesítése érdekében, valamint az ITD és az MVÜK által megvalósított tevékenységek reklámozása céljából.