Idén Pécsett a gyakorlati, tapasztalati ismeretszerzés került középpontba március 17-e és 20-a között. A fiatal korosztály nemcsak az ember, hanem az állatok mozgás- és egyensúlyrendszerének működését is megismerhették  az Eszéki Egyetemmel közösen szervezett, a Pécsi Állatkertben megvalósuló  az “Állati kalandozás az elménk körül” program során. A gyermekeknek szóló workshopok szünetében fókatréninggel, a program zárásaként pedig oroszlánetetéssel vártuk a lelkes kalandorokat és családjaikat.

Az Engedd el a feszkót! workshopon bárki kipróbálhatta a pécsi Semse World relax appjait. A neurofeedback eszközökkel párosított applikációk segítségével a résztvevők maguk is megmérhették agyhullámaikat, relaxálhattak, zenét szerezhettek és életet formálhattak egy kietlen bolygón.

Nem köszöntünk el végleg az elmúlt évek online trendjétől, így készültünk egy kerekasztal beszélgetéssel és egy előadással is, melyeket Youtube csatornánkon tudtak követni az érdeklődők. 

Idén először pedig titkos zebrahal laborunkba is beengedtük a nagyérdeműt, ahol az előzetesen regisztrálók megismerhették több kutatásunkat.