Az orvosi munka jövőjének forradalmasítása az AI segítségével

 In EIT Health hĂ­rek

📣 Érdekelnek az orvostudomány legmodernebb mesterséges intelligencia megoldásai? Bővíteni szeretnéd tudásodat és a kitűnni a szakterületeden? A HelloAI e-learning kurzusai továbbképzési lehetőséget nyújtanak a mesterséges intelligencia területén, az alapoktól kezdve az egészségügyben történő alkalmazási lehetőségekig. 🤖✨ A képzés angol nyelven érhető el és lehetőség van ösztöndíj igénybevételére. A program sikeres elvégzését követően a stockholmi Royal Institute of Technology (KTH) -től 7,5 ECTS kreditnek megfelelő tananyag elvégzéséről szóló igazolás igényelhető. 🗓️👉Jelentkezz június 20-ig a https://hvl.thinkific.com/ oldalon, hogy részt vehess az első Live eseményen.

Idén is indul a HelloAI e-learning program, amelyre szeretnénk a Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak és munkatársainak is a figyelmét felhívni. A programhoz rugalmasan lehet csatlakozni, az első LIVE EVENT június 22-én lesz, amelynek meghirdetésében szeretnénk a Pécsi Tudományegyetem segítségét kérni. Megköszönöm, ha összeköt bennünket a kollégákkal, akik a megosztásban segítséget tudnak nyújtani.

HelloAI – e-leaning program mesterséges intelligencia témában

A mesterséges intelligencia várhatóan egyre szélesebb körben terjed el az egészségügyben, amely révén hatékonyabb egészségügyi megoldások születhetnek. A GE HealthCare az EIT Health-szel együttműködve hirdeti meg 2023-ben is az orvosi, mérnöki és üzleti karok egyetemi hallgatóinak, fiatal kutatóknak és az egészségügyi szakemberek számára a HelloAI e-learning programot, hogy megismerhessék a mesterséges intelligencia egészségügyben történő alkalmazásának lehetőségeit.

A HelloAI e-learning programrĂłl

  • A kĂ©pzĂ©s angol nyelven Ă©rhetĹ‘ el Ă©s lehetĹ‘sĂ©g van ösztöndĂ­j igĂ©nybevĂ©telĂ©re, amely 90%-os fedezet nyĂşjt a RIS-országok állampolgárai számára, ahová Magyarország is tartozik
  • A program sikeres elvĂ©gzĂ©sĂ©t követĹ‘en a stockholmi Royal Institute of Technology (KTH) -tĹ‘l 7,5 ECTS kreditnek megfelelĹ‘ tananyag elvĂ©gzĂ©sĂ©rĹ‘l szĂłlĂł igazolás igĂ©nyelhetĹ‘
  • További informáciĂł: www.helloaionline.com
  • JelentkezĂ©s a https://hvl.thinkific.com oldalon.
  • A jĂşnius 20-ig jelentkezĹ‘ rĂ©sztvevĹ‘k már bekapcsolĂłdhatnak az elsĹ‘ LIVE esemĂ©nyre, amelyre jĂşnius 22-Ă©n kerĂĽl sor.
  • Az elĹ‘adĂłkrĂłl a HelloAI LinkedIn oldalán hamarosan további informáciĂł találhatĂł
Recent Posts

Leave a Comment

0