Az orvosi munka jövőjének forradalmasítása az AI segítségével

 In EIT Health hírek

📣 Érdekelnek az orvostudomány legmodernebb mesterséges intelligencia megoldásai? Bővíteni szeretnéd tudásodat és a kitűnni a szakterületeden? A HelloAI e-learning kurzusai továbbképzési lehetőséget nyújtanak a mesterséges intelligencia területén, az alapoktól kezdve az egészségügyben történő alkalmazási lehetőségekig. 🤖✨ A képzés angol nyelven érhető el és lehetőség van ösztöndíj igénybevételére. A program sikeres elvégzését követően a stockholmi Royal Institute of Technology (KTH) -től 7,5 ECTS kreditnek megfelelő tananyag elvégzéséről szóló igazolás igényelhető. 🗓️👉Jelentkezz június 20-ig a https://hvl.thinkific.com/ oldalon, hogy részt vehess az első Live eseményen.

Idén is indul a HelloAI e-learning program, amelyre szeretnénk a Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak és munkatársainak is a figyelmét felhívni. A programhoz rugalmasan lehet csatlakozni, az első LIVE EVENT június 22-én lesz, amelynek meghirdetésében szeretnénk a Pécsi Tudományegyetem segítségét kérni. Megköszönöm, ha összeköt bennünket a kollégákkal, akik a megosztásban segítséget tudnak nyújtani.

HelloAI – e-leaning program mesterséges intelligencia témában

A mesterséges intelligencia várhatóan egyre szélesebb körben terjed el az egészségügyben, amely révén hatékonyabb egészségügyi megoldások születhetnek. A GE HealthCare az EIT Health-szel együttműködve hirdeti meg 2023-ben is az orvosi, mérnöki és üzleti karok egyetemi hallgatóinak, fiatal kutatóknak és az egészségügyi szakemberek számára a HelloAI e-learning programot, hogy megismerhessék a mesterséges intelligencia egészségügyben történő alkalmazásának lehetőségeit.

A HelloAI e-learning programról

  • A képzés angol nyelven érhető el és lehetőség van ösztöndíj igénybevételére, amely 90%-os fedezet nyújt a RIS-országok állampolgárai számára, ahová Magyarország is tartozik
  • A program sikeres elvégzését követően a stockholmi Royal Institute of Technology (KTH) -től 7,5 ECTS kreditnek megfelelő tananyag elvégzéséről szóló igazolás igényelhető
  • További információ: www.helloaionline.com
  • Jelentkezés a https://hvl.thinkific.com oldalon.
  • június 20-ig jelentkező résztvevők már bekapcsolódhatnak az első LIVE eseményre, amelyre június 22-én kerül sor.
  • Az előadókról a HelloAI LinkedIn oldalán hamarosan további információ található
Recent Posts

Leave a Comment