Health Technology Assessment News

– – ENGLISH BELOW – – –

Értékelje velünk egészségügyi technológiájának árstratégiáját!

A részleteket és a regisztrációs linket, valamint a promóciós anyagot alább találja. A regisztráció határideje szeptember 21.

Cím: A korai fázisú egészségügyi technológiai értékelés alapelvei (webinar)

Rövid leírás: A webes szeminárium feltárja, miért van szükség a korai fázisú technológiai értékelésre a fejlesztők és a befektetők számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak az orvostechnikai eszközök és a digitális egészségügyi technológiák fejlesztésére irányuló beruházásokról, és áttekintést nyújtanak az ilyen értékelés során alkalmazott módszerekről.

https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200209973&

Cím: A korai fázisú egészségügyi technológiai értékelés elmélete és gyakorlata

Rövid leírás: A korai fázisú technológiai értékelés elengedhetetlen az árképzési feltételezések és üzleti modellek érvényesítéséhez, mielőtt jelentős beruházásokat eszközölnének az orvostechnikai eszközök és a digitális egészségügyi technológiák fejlesztésében. Az ilyen értékeléshez azonban speciális ismeretekre van szükség az egészséggazdaságtanban, a piackutatásban és a kapcsolódó tudományokban. A 3 napos rövid tanfolyam – amellett, hogy betekintést nyújt a legfontosabb elméletekbe – esettanulmányokat vezet be a résztvevők számára, hogy fejlesszenek ki technológiai értékelési eszközöket, és alkalmazzák őket a stratégiai árképzésre, a jelzések kiválasztására és a go-no go döntésekre.

https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200210572&

Recent Posts