A 2020 i-Day Winners ’Event – intézetünk csapata a 3. helyen végzett

 In English, Hungarian

A 2020 i-Day Winners’ Event december 5-én véget ért. Intézetünket a DIAGOCHI team képviselte. Ötletük olyannyira tetszett az európai zsűrinek, hogy a 3. helyet hozhatták el! Nagyon büszkék vagyunk rájuk!! ‼️??

A Winner’s Eventre kijutott csapatok december 4-én 16:00 óráig adhatták le ötletüket egy maximum 4 perces prezentáció formájában. Majd ezeket a zsűri átnézte és kiválasztotta a legjobb 10-et, akik december 5-én egy Live Zoom keretein belül válaszoltak a szakértőkből álló zsűri kérdéseire. Az itt legjobbnak vélt 3 csapat lett az Európai Bajnok!
És, hogy mit nyertek?
Az EIT Health Mentoring Coaching Network utalványát 2000 euró értékben.
Támogatást a csapat által választott Accelerator programban való részvétellel, a regionális EIT Health iroda kínálatából. (pl. Bootcamp, Pop inkubátor)
Jövőre Téged is várunk a regionális EIT Health Innovációs Napra, ahol ötleted ilyen és ehhez hasonló sikereket érhet el! Kövesd oldalunkat, hogy ne maradj le a lehetőségekről!!
EIT Health InnoStars
EIT Health
EIT Health Innovation Days
_____________________________________________________________________

Még több megjelenés, cikk:

https://www.pecsma.hu/tudomany/europai-dijat-ert-a-pte-s-cukorbeteg-tamagotchi/?highlight=diagotchi&fbclid=IwAR3hVTYHy8PmhIWoLdbqYyOrARk4AVvRIEH2jKbPfS5NIgGg0tU7lUAUuCg

https://www.portfolio.hu/uzlet/20201222/izgalmas-otletekkel-indulnak-a-nemzetkozi-piacokon-a-magyar-egeszsegugyi-startupok-462638?fbclid=IwAR0bWICOCoIfqihecVZxIV2FqLGoQGCFZfzhV4CjDp1XrB-6Oo4s_XtUWAI

Recent Posts

Leave a Comment